GOEDTUINPLAN.NL
Tuinontwerp Wilfred Schuurman

ONZE DIENSTEN 

Ontwerpen van een tuin die past bij u, uw levensstijl, uw huis / bedrijfspand en de omgeving. Voor zowel nieuwe tuinen als tuinrenovatie.* Ontwerpen van bestratingen.

* Opstellen van complete beplantingsplannen.

* Optioneel 3d ontwerp met film.

* Schrijven van een plan-van-aanpak bij tuinrenovatie.

* Begeleiding / planning van de aanleg voor de doe-het-zelver.

* Begeleiding / planning van de aanleg door een hovenier.Indien u geïnteresseerd bent, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden wij daarin zien. 
Iedere tuin is immers uniek, de ligging is anders, de woning of het bedrijfspand is anders, de bewoners zijn anders, de wensen zijn anders enz. 
Aan de hand van zo'n gesprek worden meestal direct de kosten voor het ontwerp afgesproken zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. 
Neem vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier.
Bij het ontwerp kunt u een of meerdere vrijblijvende offertes krijgen voor de aanleg van de tuin. Hiertoe benaderen wij dan een of meerdere, ons bekende, hoveniers. 

Kiest u ervoor om de tuin zelf aan te leggen aan de hand van ons ontwerp, dan kunnen wij u bijstaan / adviseren bij die klussen waar u tegen op ziet of die te zwaar zijn voor u alleen.

 


E-mailen
Bellen